Over ons

Tennisschool Nossik – Versteeg
Tennisschool Nossik – Versteeg is opgericht in 2007 door Katja Nossik en Rob Versteeg. De Tennisschool verzorgt de tennislessen voor Tennis & Padel de Munnik. Daarnaast organiseren we ook schooltennis, tenniskampen en toernooien.

Onze visie
Het opleiden van alle type spelers van beginnend tot gevorderd. Alles is maatwerk. Wij zullen ons vooral opstellen naar de wensen van de klant. Wij proberen mensen zoveel mogelijk spelplezier te laten ontwikkelen, zodat zij vooral met veel lol en blessure vrij kunnen tennissen tot elke leeftijd. Het programma dat wij aanbieden, is dan ook gebaseerd op wensen, leeftijd en niveau van de spelers. Door maatwerk te bieden houden wij kwaliteit en spelplezier hoog in het vaandel.

Wie zijn wij?
De tennisschool bestaat op dit moment uit de volgende leraren : Rob Versteeg, Katja Nossik, Tanja Nosik, Bionda van Overloop en Rutger Hendriks. Hieronder ziet u wat meer informatie over de trainers.

Rob Versteeg
Is 25 jaar actief in de tenniswereld. Zelf al sinds zijn 17e jaar actief 3 speler, is al jarenlang het gezicht van LTC de Munnik. Samen met echtgenoot Katja heeft hij in 2007 de tennisschool opgezet, om te werken aan een hoger niveau bij LTC de Munnik en TV Meerburg. Rob werkte eerst als gastheer van de Munnik en sinds 2000 ook als trainer bij de LTC de Munnik en TV Hoogmade. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar een fulltime tennistrainer. Op dit moment is Rob in bezit van A en B diploma van de KNLTB. Hij houdt zich dan ook bezig met zowel de beginnende als de gevorderde speler. Vanaf winter 2013 is hij in het bezit van een TennisWhizz certificaat.

Katja Nossik
Is van origine Wit-Russisch. Zij behoorde tot de toenmalige selectie van Rusland. Zij is ondermeer europees dubbelkampioen tot en met 16 jaar en heeft onder andere gespeeld tegen Davenport en andere toppers. In 1994 is zij naar Nederland gekomen nadat ze een ernstige knieblessure had opgelopen. Ze speelde hier nog wat competitie en toernooien. Nadat zij in 1996 haar knie heeft laten opereren, is zij competitie gaan spelen bij Dekker Warmond, waar ze onder meer Eredivisie speelde. Haar hoogste ranking in Nederland was nr.8 van de lijst. Op dit moment houdt zij zich bezig met de talenten van de Munnik.

Tanja Nosik
Is geboren in Wit-Rusland waar ze ook de basis van het tennisspel heeft geleerd. Op haar 14de is ze voor het eerst naar Nederland gekomen om hier in de zomervakantie een aantal toernooien te spelen. In de afgelopen jaren actief geweest op voormalig A-niveau en  als 3- speelster met als hoogtepunt de Leidse Masters beker in 2010. In 2008 heeft ze de tennisopleiding van de KNLTB afgerond en wil nu haar kennis overbrengen aan andere mensen. Onlangs heeft Tanja ook de cursus TennisWhizz gevolgd.

Bionda van Overloop
Is begonnen met tennis op haar 8e jaar bij TV Rijpwetering. Op haar 11e jaar is zij naar LTC de Munnik gegaan. Vanaf de jeugd doorgegroeid naar het 1e gemengde team. Daarna de overstap gemaakt naar TC Unicum waar zij Hoofdklasse gemengd speelde. Voormalig A-speelster geweest en diverse keren de finale van de Masters gespeeld. Uiteindelijk sinds 2004 weer op het vertrouwde nest. Nu speelt Bionda onder meer in Dames1 en is nog steeds actief met toernooien op niveau 3 sterkte. In oktober 2010 heeft Bionda de KNLTB-opleiding tot tennisleraar met succes afgerond.  Bionda wilt haar ervaring en kennis van het tennisspel aan een ieder met veel enthousiasme overbrengen.

Rutger Hendriks
Rutger Hendriks is geboren in 1987 in Den Haag, nu wonend te Voorburg.
Met het bezit van zijn tennislicentie A heeft hij gekozen om op avontuur te gaan als tennisleraar in het buitenland.
Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Bahrein en Oman zijn die landen. In deze jaren ben ik uitdagingen aangegaan met alle leeftijden en speelsterktes in verschillende situaties.
Mijn streven: mijn passie overbrengen aan iedereen die wil tennissen!