Zomercursus

De zomerlessen worden verzorgd in de periode tussen april en september op de banen van LTC de Munnik in Leiderdorp en TV Meerburg in Zoeterwoude.

Wintercursus

De winterlessen worden verzorgd in de periode tussen oktober en maart op twee locaties: buiten op de tennisbanen van LTC de Munnik in Leiderdorp en buiten op de tennisbanen van TV Meerburg in Zoeterwoude.

Schooltennis

Onze tennisschool biedt de basisscholen in de omgeving een mogelijkheid aan om tijdens de gym uren te komen tennissen bij de Tennisschool.

Tenniskampen

In de zomervakantie organiseert onze tennisschool een recreatief tenniskamp voor kinderen vanaf 7 jaar, welke wordt gehouden op de banen van LTC De Munnik.

Smurfentennis

Spelenderwijs kennis maken met tennis.

Voor kinderen van 5-7 jaar.

Groeps- en privélessen

De Tennisschool verzorgt de lessen in groepen van verschillende groottes. Volwassenen kunnen alleen met 4 of minder lessen, kinderen hebben de mogelijkheid in te inschrijven voor een groep van 6, 5 of 4.

Verjaardagsfeestjes

Bij onze tennisschool is het mogelijk om je verjaardag eens heel anders te vieren. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag!

Toernooien en clinics voor bedrijven

De Tennisschool biedt bedrijven en organisaties een mogelijkheid aan om voor hun klanten of medewerkers een toernooi of een clinic te organiseren.